Det har lett for å samle seg digitale hybelkaniner i operativsystemet. Små filer som ligger igjen fra programmer du har slettet, og filer som du bare har brukt midlertidig.

Med IObit Advanced SystemCare kan du få fjernet alle småfiler som gjør systemet tregere og hindrer pc-en i å yte sitt beste. Dette programmet kan faktisk mer enn bare å rense registerdatabasen, fjerne midlertidige filer eller tilpasse operativsystemet til dine behov.

Programmet inneholder verktøy som får fart på pc-en og gjør den sikrere. Du kan for eksempel velge hvilke programmer som skal starte sammen med Windows og fjerne spionprogrammer som ser hva du foretar deg i Windows og på internett.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.