Her får du det beste gratis antivirusprogrammet. 

Panda Free Antivirus er et enkelt og oversiktlig antivirusprogram som gir svært god beskyttelse mot ulike typer trusler.

Programmet kan gjennomsøke eksterne stasjoner og beskytte maskinen med en virtuell vaksine, og hindre at postensielt skadelige programmer starter automatisk. Du kan også opprette en oppstartpartisjon på en minnepinne, som du kan bruke til å starte en virusinfisert pc.

Funksjonen "Prosessovervåking" holder øye med programmer og tjenester som kjører i bakgrunnen og kanskje utveksler data via Internett. Samtidig får du en risikovurdering av hver prosess og kan blokkere prosesser programmet advarer mot.

Panda Free Antivirus bruker få ressurser og er enkelt i bruk, takket være de store knappene som minner om flisene mange kjenner fra Windows 8.

OBS! Under installasjonen (installasjonsskjerm nr. 2) bør du fjerne haken ved:

Installer Panda Security Toolbar-beskyttelse mot ondsinnede nettsteder

Bruk Yahoo som standard søkemotor

Bruk MyStart som standard hjemmeside (drevet av Yahoo)

Du kan lære mer om programmet her

Last ned
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.