Ashampoos fantastiske programpakke WinOptimizer 11 gjør det lett som bare det å passe på at pc-en er best mulig, er godt sikret og at ubrukte programmer, cookies og midlertidige filer ikke ligger og tar opp plass. Du kan velge å defragmentere, fjerne cookies og mye annet manuelt, men du kan også velge den praktiske ”1-klikk-optimalisering”, som gjør alt på en gang. Du kan også automatisere, slik at programmet gjør dette en gang i uken, og da trenger ikke du tenkte mer på det.

Ashampoo WinOptimizer er uten sammenligning det mest funksjonsrike og gjennomtestede gratisprogrammet du kan bruke til å optimalisere Windows. Du bestemmer selv om du vil øke ytelsen eller om du foretrekker et Windows uten visuelle effekter. Programmet optimaliserer Windows 10, -8 og -7\. Unødvendige filer blir slettet og eventuelle feil reparert, slik at du får et mer stabilt system. Vanligvis må du betale for store programmer som dette, men her får du det gratis.

Du kan lære mer om programmet her

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.