Det gjelder det samme for bærbare pcer som for andre ting: Du får det du betaler for. De fire bærbare pc-ene vi tester på de neste sidene koster kanskje litt mer enn gjennomsnittet, men du får også ekstra mye for pengene når du betaler en høyere pris. Det er faktisk vanskelig å finne noe å utsette på de fire bærbare pc-ene. Det er flotte datamaskiner der det ikke er spart på noe, og både de innvendige komponentene, skjermen, kabinettet og tastaturet er nesten alle bedre enn dem du finner i utvalget av rimeligere bærbare datamaskiner.

De fire datamaskinene er primært av typen som egner seg best til forskjellige typer kontorarbeid, men har du lyst kan du også spille på HPs testdeltaker, som har et utmerket innebygd grafikkort. Testvinneren fra Lenovo er både rask og lett. Her får du faktisk en veldig rask jobb-pc som veier mindre enn en liter melk. Og hvis du synes at prisene på datamaskinene i testen er litt i overkant, kan du glede deg over at det ofte er mulig å kjøpe bærbare pc-er i flere forskjellige konfigurasjoner, slik at du kan presse ned prisen ved for eksempel å velge en litt tregere prosessor eller halvparten så mye RAM.

Bærbare datamaskiner er dyre, og det er ingen grunn til å kjøpe en datamaskin med kraftigere spesifikasjoner enn du egentlig trenger. Vi har testet alle datamaskinene svært grundig, slik at du kan stole på vurderingene våre. Husk imidlertid at det alltid er en god idé å oppsøke en fysisk butikk for å prøve den nye pc-en før du kjøper den.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.