Nå om dagen kan du kjøpe bærbare pc-er på tilbud i mange av de store butikkene.

Den typen datamaskin kan oppfylle de fleste behov, men du merker også ofte hvor de har spart. Det kan være en halvtreg prosessor, en skjerm med lav kontrast eller et billig tastatur.

Slik er det ikke med de seks bærbare pc-ene vi har testet på de neste sidene. De koster litt mer, men tilbyr også høy ytelse. Det gjør at du uten problemer kan bruke dem til f.eks. videoredigering og spill. Selv om alle maskinene har en høy pris, er de langt fra like.

MSI GF65 er for eksempel en vanlig gaming-pc med raskt grafikkort og flott lys i det gode tastaturet. I motsatt ende har vi Huawei Matebook 14, som minner en del om Apples elegante MacBooks. Matebook 14 er først og fremst en slank og lett datamaskin som er enkel å ta med seg.

Selv om de seks datamaskinene har relativt store skjermer, er det allikevel blitt plass til en 2-i-1-datamaskin blant testdeltakerne. Dynabook Portégé X30W er nemlig en allsidig datamaskin der du bretter skjermen bak tastaturet slik at du kan bruke den som et stort nettbrett. Portégé X30W er heldigvis slank, så den er ikke mye tyngre enn de største iPad-ene, og du kan fint bruke den som nettbrett over lengre tid uten å bli sliten i armene.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.