Har du noen års erfaring med datamaskiner, vet du også at det ikke finnes en pc som ikke feiler på et eller annet tidspunkt. Det kan være at snarveiene ikke lenger har riktige ikoner, at Windows Update ikke finner den nyeste oppdateringen eller at skriveren plutselig nekter å skrive ut. Det kan også tenkes at maskinen fungerer, bare ikke så godt som den en gang gjorde, uten at du helt kan sette fingeren på hva som er problemet.

Uansett kan du velge å angripe problemene enkeltvis, for eksempel ved å finne løsningene i den store samlingen av leserspørsmål og ekspertsvar i Fordelssonen. Det krever tid som du kanskje ikke har, og da er det greit å ha muligheten til å løse alle de datarelaterte gjenvordighetene på én gang: Nå får du nemlig Windows Repair, og det er et program som løser mange problemer samtidig, i stedet for at du er nødt til å løse dem manuelt og ett om gangen.

I denne artikkelen viser vi to forskjellige måter å bruke programmet på. Den ene løsningen er raskere enn den andre og kan kanskje løse problemene dine med et par museklikk og et tastetrykk.

Den andre løsningen består av noen flere trinn og er grundigere. Den kan du prøve hvis ikke den første fikk bukt med de aktuelle problemene. Uansett hvilken løsning du velger, anbefaler vi at du begynner med å lage et gjenopprettingspunkt i Windows. Det er også en god forholdsregel å la programmet lage en sikkerhetskopi før du starter. På adressen under kan du lese om hvordan du lager et gjenopprettingspunkt i Windows, slik at du alltid kan gå tilbake:

http://www.komputer.no/gjenoppretting

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.