Med Ashampoo Snap 11 kan du ta opp alt du ser på skjermen – enten som skjermbilder eller videoklipp. Det kan for eksempel være praktisk hvis du skal vise andre noe på skjermen din eller hvis du trenger eksperthjelp til å løse et problem.

Programmet er på norsk, så det er veldig enkelt å finne frem i det.

Når du har tatt bildet eller spilt inn en video, kan du deretter bruke de mange etterbehandlingsfunksjonene som du finner i programmet. Med dem kan du legge på grafikk, tekst og effekter for å illustrere budskapet med bildet i stedet for å skrive lange tekstbeskrivelser.

Uansett om du spiller inn videoer, lager egne veiledninger eller bare vil dele det du ser med andre, kan du gjøre det med Ashampoos allsidige verktøy.

Ashampoo Snap 11 har også flerspråklig tekstgjenkjenning og automatisk nummerering. Og når du er ferdig med å behandle bildene, kan du lagre dem lokalt på pc-en eller dele dem med andre via e-post og nettjenester. Du kan også lagre deler av videoene dine som nettvennlige GIF-animasjoner.

Programmet koster vanligvis 349 kroner, men du får det nå uten ekstra kostnad som abonnent på Komputer for alle.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.