I Komputer for alle nr. 18/2015 kan du lese artikkelen om den flotte og helt spesielle pc-en Jacob har bygd. Den er bygget inn i et antikt smykkeskrin. Her kan du også se nærmere på mange andre bilder vi tok i forbindelese med artikkelen. Forstørrer du bildene og går tett innpå bildene, kan du se mange fantastiske detaljer. God fornøyelse!

Her kan du se fem andre flotte hjemmelagede pc-er:

Brus-pc-en

Denne versjonen er inspirert av Irn-Bru, den skotske brusen som skottene selv kaller sin andre nasjonaldrikk (nest etter whisky). Den oransje væsken i kjølesystemet er dog ikke ordentlig brus, men kjølevæske.

Se pc-en i aksjon

Oppslagstavlen

Hvorfor gjemme interessante pc-komponenter i et kjedelig kabinett når du vise dem frem i all sin prakt på veggen? Her kan du se den fantastiske og kreative MaxxPlanck V2-maskinen.

Den lydløse

Hvor vakker den er kan diskuteres, men dette spillmonsteret, med radiatorrør opp langs siden og på toppen er visst nok helt lydløst – og veldig kreativ! Se pc-en her.

Akvariet

Her ser du noe helt fantastisk! Et akvarium hvor alle komponentene i maskinen er senket ned i gjennomsiktig mineralolje. Oljen leder ikke strøm, og derfor blir ikke delene for varme. Det er også en fordel fordi olje er bedre enn luft til å lede bort varme. Se pc'en her:

IKEA-maskinen

En datamaskin må ikke være en kasse som står på gulvet. Sjekk for eksempel denne IKEA-maskinen, som er bygget direkte inn i skrivebordet.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.