Små grafikkelement – også kjent som clipart – gjør en forskjell. En festinvitasjon som viser sprudlende champagneglass og fargerikt fyrverkeri er mye mer innbydende enn en som består av bare tekst.

Det samme gjelder nettsider og signaturer i e-poster: Noen ganger skal det veldig lite til for å skape liv i din digitale kommunikasjon med venner og familie. Når du tenker på hva litt grafikk kan gjøre, kan du kanskje også se for deg hva du kan få ut en samling på over 35 000 cliparter.

For det er akkurat det du får. Samlingen er delt opp i 48 kategorier og hundrevis av underkategorier. Du har mye å se frem til når du går på oppdagelsesferd i den store pakken med bilder. I tillegg til de «klassiske» clipartene med lagkaker og festartikler, får du en rekke historiske figurer, planter, dyr, våpen og kjøretøy.

Det smarte med dette verktøyet er at samlingen er organisert slik at det er enkelt å finne frem til det bildet du trenger. Du vil nemlig kunne se grafikken i det medfølgende programmet WPClipart. Deretter er det bare å bla seg frem til det bildet du søker og deretter kopiere det til programmet der bildet skal brukes. Smart, enkelt og med potensial til mye morsommere e-poster.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.