Når en venn eller et familiemedlem fyller år, er tradisjonen at du sender et fødselsdagskort. Og selvfølgelig vil vi helst gjøre kortet og den tilhørende hilsenen så personlig som mulig, men butikkenes masseproduserte fødselsdagskort er sjelden den beste løsningen. I tillegg til å mangle det personlige preget, er kortene forholdsvis dyre, så det kan lett koste deg mer enn 50 kroner å kjøpe bare ett kort.

Derfor har du kanskje prøvd å lage kortene selv på pc-en? Programmer som Paint kan imidlertid være vanskelige å mestre. Det å designe et flott fødselsdagskort med Paint helt fra bunnen av, krever en tålmodighet som de færreste av oss har. Derfor kommer Ashampoo Photo Card 2 som sendt fra himmelen. Programmet, som kan lastes ned kostnadsfritt fra Fordelssonen, er nemlig skreddersydd til å lage kort.

Lag kort med private bilder

Photo Card 2 har en stor database med kortmaler til stort sett alle tenkelige arrangementer og begivenheter. Malenes overskrifter er på engelsk, og bildene er litt anonyme, men ved å legge til dine egne bilder og skrive egen tekst gjør du kortene helt unike og personlige. Hvis du har bildene liggende på harddisken din, kan de settes inn i de mange malene i Photo Card 2. Når du har valgt en mal du vil bruke og satt inn et bilde, kan du legge til tekst. Det er også mulig å gjøre kortet mer festlig ved å legge til en eller flere av de mange figurene du finner i programmet.

Husk å registrere deg

Ashampoo Photo Card 2 krever en lisensnøkkel før det kan brukes, men lisensnøkkelen får du gratis hvis du registrerer deg som bruker. Hvis du allerede er registrert som bruker, kan du logge deg inn på kontoen din for å få lisensnøkkelen.

Det er viktig at du aktiverer programmet med lisensnøkkelen senest den 28. juli 2022. Når du først har registrert deg og aktivert programmet, kan Photo Card 2 brukes på ubestemt tid.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.