Vi i Komputer for alle har skrevet mye pent om VLC Media Player, og med god grunn. Det er et usedvanlig godt program. Over 50 millioner mennesker over hele verden har da også lastet det ned, og du har kanskje brukt det selv til å spille av musikk og video? Det er nemlig hovedfunksjonene til programmet, men VLC er ikke bare en mediespiller med en god brukerflate – det er faktisk mye mer.

Ser du nærmere på verktøylinjen i programmet, finner du en rekke smarte funksjoner som kan gjøre pc-livet både enklere og mer underholdende. Du kan blant annet bruke VLC Media Player til å ta opp alt som skjer på skjermen, og til å klippe ut sekvenser av en video. Du kan også laste ned videoer fra nettet direkte i VLC, og du kan til og med bruke programmet til å konvertere mediefiler.

Det finnes kort sagt mange skjulte muligheter i VLC Media Player, og det er fullt forståelig hvis dette er nytt for deg. VLC Media Player bruker nemlig ikke mange piksler på å fortelle om de mange funksjonene når du åpner programmet. Det er synd med tanke på at det inneholder en sann skattkiste av smarte løsninger du kan ha glede av. Du må bare vite hvordan du skal bruke dem til å få enda mer glede av den gode mediespilleren. I denne artikkelen presenterer vi fem funksjoner som du raskt vil sette pris på.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.