Når du har tatt opp en video, vil du som regel vise den til andre. Det kan være problematisk hvis du for eksempel har tatt den opp med en mobiltelefon, men gjerne vil vise den på en iPad eller en tv-skjerm. Kanskje får du lov til å spille av videoen, men halvparten av det du har tatt opp, er ikke synlig på grunn av uheldig beskjæring. Eller kanskje du ikke får sett video en fordi utstyret du vil vise den på, ikke er kompatibelt med filformatet opptakene er lagret i? Ingen grunn til neglebiting! Vi har vi nemlig lagt det splitter nye programmet Converter-4Video i Fordelssonen. Det er et program som normalt koster rundt 220 kroner, men fordi du abonnerer på Komputer for alle, får du det uten å betale en krone.

Den relativt høye normalprisen på dette programmet skyldes ikke minst at det er av høy kvalitet. Det har faktisk aldri vært lettere å konvertere videoer til andre formater. Du behøver ikke å vite noe som helst om filtyper og kryptiske videokodeker. Du må ganske enkelt velge om videoen skal spille av på for eksempel dvd-spiller, iPhone eller Android – så velger programmet automatisk det formatet som er best egnet. Du kan konvertere nesten alle formater med programmet. Har du flere videoer som skal konverteres til samme format på én gang, er også det en enkel sak. Verktøyet er dessuten utstyrt med den nyeste teknologien innen filkonvertering. I praksis betyr det at hele prosessen med å få riktig format går lynraskt. Derfor kan du enkelt konvertere alle videoer, slik at de vises korrekt på tvers av plattformer og enheter.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.