Lag din egen hjemmeside gratis med Simplesite
Lag din egen hjemmeside gratis med Simplesite

Vil du presentere en hobby, en reise du har gjort eller din praktfulle familie? Det gjør du lett med tjenesten SimpleSite, der du som abonnerer på bladet kan få din helt egen hjemmeside og et glimrende tilbud for å få ditt eget domene.

Nå kan du raskt og enkelt få din egen, profesjonelle nettbutikk, dele informasjon med medlemmene i borettslaget eller andre foreninger, eller du kan presentere hobbyen din for resten av verden.

I samarbeid med tjenesten SimpleSite (tidligere kjent som 123hjemmeside) tilbyr nemlig Komputer for alle din helt egen hjemmeside – uten at det koster deg en krone.

 

Du kan til og med, og helt gratis, opprette en komplett nettbutikk med kortbetaling – en løsning du ellers må betale dyrt for hos andre leverandører.

 

Gratis hjemmeside til alle

Abonnenter på Komputer for alle får dessuten et spesielt tilbud på hjemmesiden. Vi kan nemlig tilby leserne hele 59 prosent rabatt på et halvt års PRO-abonnement.

> Få et godt tilbud på Komputer med alle, slik at du kan lage din egen hjemmeside, nettbutikk eller ditt eget fotoalbum med PRO-fordeler med det samme. 

For bare 219 kroner får du ditt eget domene i seks måneder, ingen reklame på siden og mengder av bakgrunner og bilder å velge mellom. (Normalpris 534)

> Få din egen hjemmeside her!

Få hjelp til å lage din egen hjemmeside

Vi har skrevet en utførlig veiledning som hjelper deg med å opprette og forstå hvordan verktøyene i Simplesite fungerer. Vi viser blant annet hvordan du legger til nye sider og mengder av ulike elementer – som tekster og et galleri – på siden.

Veiledningen er selvfølgelig på norsk og sørger for at du kommer trygt i mål med din egen gratis Simplesite-hjemmeside.

> Her finner du guiden til Simplesite.

Slik lager du en nettbutikk

Det går ganske raskt å opprette en nettbutikk på hjemmesiden. Gratisversjonen støtter opptil fem varer. I PRO-versjonen, som du får et glimrende tilbud på, kan du legge til langt flere produkter.

 

Vi har skrevet en veiledning med tydelige bilder som viser hvordan du oppretter en nettbutikk, presenterer varer og får skikk på de formelle kravene til butikken, blant annet kjøpsbetingelser.

 

> Her finner du veiledningen til nettbutikken.

Legg til kortbetaling på hjemmesiden med en Paypal-konto

Har du opprettet en nettbutikk på hjemmesiden? I så fall kan du gi kundene mulighet til å betale med kort. Det krever riktignok en Paypal-konto, men det hjelper vi deg med.

Her finner du en enkel veiledning om hvordan du oppretter en PayPal-konto