Store leserrabatter på utstyr i MoreShop
Store leserrabatter på utstyr i MoreShop

Ta handlerunden i fordelsbutikken til Komputer for alle og spar penger – der finner du alt fra smarte it-dinger til praktiske ting til hjemmet.

Som abonnent på Komputer for alle får du store rabatter på mange fine produkter.

I vår fordelsbutikk MoreShop, har vi samlet mange av produktene som nye lesere får i velkomstgave. Som abonnent får du muligheten til å kjøpe disse produktene til svært gode priser.

MoreShop kan du for eksempel kjøpe klokke, tastatur, Bluetooth-hodetelefon, nødlader og mye mer med store leserrabatter.

Logg deg inn med abonnementsnummeret ditt og få tilgang til mange produkter med svært gode rabatter – noen ganger under halv pris!

Abonner på Komputer for alle og få store rabatter på alt fra sportsklær til hodetelefoner.

Gode priser på klær og knivsett

Vi samarbeider med flere andre blader om MoreShop. Med abonnementet får du alt fra Bluetooth-tastatur til droner, japanske knivsett, håndklær, løpeklokker, treningstøy og mye annet til sterkt reduserte priser.

Vi legger hele tiden til nye produkter, så vi anbefaler at du tar ta en titt i butikken med jevne mellomrom. Her kan du se hvilke produkter vi tilbyr nå – husk å logge deg inn med abonnementsnummeret for å få de gode fordelsrabattene: