Er du klar over at du kan zoome inn og ut i Google Maps med én finger når du bruker kartet på mobilen? Eller at du med få klikk kan måle nøyaktig hvor langt det er fra ett punkt til et annet på kartet? Visste du at Google Maps kan huske hvor på parkeringsplassen du satte fra deg bilen, slik at du slipper å lete etter den?

Dette er bare tre eksempler på funksjoner og triks i Google Maps som de færreste kjenner til. Nettopp slike skjulte, men særdeles matnyttige funksjoner finnes det mange av i Google Maps. I denne artikkelen har vi samlet 23 av de beste og mest anvendelige tipsene og funksjonene i Google Maps. Tipsene er for både pc-en og når du bruker Google Maps på mobilen.

Ved hvert tips ser du om det virker på mo-bil eller pc, eller på begge, ved hjelp av ikonet som står ved tipset. Når du vil bruke karttjenesten på datamaskinen, må du gå til denne adressen i en nettleser: www.google.com/maps.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.