I Windows finnes det enkle og tilgjengelige innstillinger som du selv kan justere. Det er for eksempel mulig å endre skjermens oppløsning eller stille inn dato og klokkeslett på skrivebordet.

Men det finnes også underliggende funksjoner dypt inne i operativsystemet som er så avanserte at bare eksperter har muligheten til å vite hva de endrer. Det gjelder i høy grad enkelte avanserte nettverksinnstillinger som vanlige folk ikke har mulighet til å optimalisere – i alle fall ikke uten betydelig risiko for feil i Windows.

Hvis du vil optimalisere eller reparere disse innstillingene for internettforbindelse, må du derfor ringe IT-eksperter med nettverk som spesialfelt – eller bruke et spesialprogram som tar seg av alt det tekniske for deg.

Ashampoo Internet Accelerator 3 klarer å ta det riktige valget for deg blant de avanserte innstillingene i Windows. Det eneste du skal gjøre er å klikke på noen få knapper i programmet. Resultatet er at internettforbindelsen blir optimalisert, slik at Internett er mer stabilt og i noen tilfeller raskere. Programmet justerer også prioriteringen av trafikken, slik at for eksempel strømming av video fra Netflix og andre leverandører går mer smidig og uten avbrytelser.

Verktøyet Internet Accelerator analyserer nettverksforbindelsene dine grundig før noe endres, slik at du også kan bruke programmet som en garanti for at alt er optimalt innstilt på pc-en.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.