OBS! Du må laste ned og aktivere programmet senest 20. juni 2023

WebSite X5 er et program som ofte etterspørres av leserne etter at vi la ut en versjon av programmet for noen år siden.

Nå kan du igjen bruke det fantastiske programmet på pc-en din. Med WebSite X5 Go 2023 kan du selv designe nettsider – uten å bekymre deg for HTML og andre programmeringsspråk. Alt er like enkelt som å skrive et dokument i Word.

Inneholder 50 flotte maler

WebSite X5 Go 2023 er den nyeste versjonen av programmet, som i butikkene koster 225 kroner. Som abonnent på Komputer for alle får du det nå helt kostnadsfritt. Programmet er på norsk, og pakken du kan laste ned her, inneholder 50 flotte maler til ferdiglagde nettsider.

Du kan bruke programmet uten verken begrensninger eller utløpsdato, og du kan opprette så mange nettsider du vil. Nettsidene lagres på pc-en din. Du kan installere WebSite X5 Go 2023 på to datamaskiner. Vær bare oppmerksom på at både installeringen og aktiveringen av programmet må skje senest 20. juni 2023.

Merk at du må bruke et domene/netthotell til å drifte de ferdige nettsidene dine.

Nye funksjoner i WebSite X5 Go 2023

I den nye 2023-versjonen av programmet, som du nå kan laste ned fra Fordelssonen, er det også kommet en rekke nye sikkerhetsfunksjoner slik at du blant annet kan aktivere en såkalt CAPTCHA på nettsiden din. Dermed kan du forsikre deg om at de besøkende er mennesker og ikke roboter.

Det er også kommet nye og mer moderne maler til å lage nettsider, og de ferdige nettsidene er bedre tilpasset mobile enheter som telefoner og nettbrett.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.