Det er vanskelig å komme utenom at Googles Chrome-nettleser er veldig populær. Siden lanseringen av den første versjonen i 2008 har Chrome sakte tatt igjen konkurrentene, og i dag gjøres nærmere 66 prosent av alle nettsidebesøk i verden via nettleseren Google. I tiden etter den spede begynnelsen for 15 år siden er det kommet utallige nye versjoner, oppgraderinger og oppdateringer til Chrome, og nettleseren utvikles fortsatt i samme høye tempo.

Omtrent annenhver måned lanseres det en ny, stor oppdatering til Chrome som bringer nye funksjoner og muligheter. Det kan være små funksjoner som forbedres, nye teknologiske funksjoner eller større endringer i funksjonalitet eller utseende.

Få Googles egne anbefalinger

Hver gang Chrome installerer en ny, stor oppdatering, vil nettleseren starte på en spesiell nyhetsside neste gang du åpner den. På den siden nevnes de viktigste nyhetene i den oppdateringen som nettopp er installert på pc-en, og det er altså Googles egen guide til de mest interessante nye funksjonene. Vi har sett igjennom oversikten fra Google og valgt ut de 10 beste og smarteste nye Chrome-funksjonene. Disse kan du lese mer om på de neste sidene. Hvis du vil dykke ned i Googles egen guide og oppdage andre spennende funksjoner som er lansert gjennom årene, åpner du Chrome og skriver inn adressen nedenfor direkte i adressefeltet.

Etter hver oppdatering beskrives nemlig de nye funksjonene på siden, som du finner her:

chrome://whats-new

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.