Værmeldingen, aksjekurser, de nyeste sportsresultatene, nyhetene, en film på Netflix, e-postboksen din … Mange av oss har faste rutiner og nettsider som vi besøker nærmest rituelt når vi slår på datamaskinen. Andre nettsider besøker vi bare av og til, som legen, nettbanken eller et nettverktøy som Google Foto.

Felles for nettsidene er imidlertid at det er praktisk å ha enkel tilgang til dem, og til det formålet er bokmerkeverktøyet i Chrome genialt. Med dette verktøyet kan du lagre nettsidene slik at det blir lett å finne dem senere, og du kan til og med ordne dem i grupper, slik at du enklere holder oversikten.

Les artikkelen senere

En annen genial funksjon i Google Chrome er verktøyet Leseliste. Med dette verktøyet kan du lagre interessante artikler og nettsider som du ikke vil lese akkurat nå, men som du har lyst til å lese senere. I motsetning til et bokmerke, er leselisten perfekt til innhold som du kun vil lese én gang og deretter eventuelt kaste.

I leseverktøyet kan du ha innholdet liggende, og så kan du krysse det av når du har lest det. Det du lagrer vil til og med være tilgjengelig offline, altså selv om du ikke er på nettet. For å bruke verktøyene må du ha en Google-konto, og du må være pålogget med en bruker i Chrome.

Se hvordan du oppretter en Google-konto via denne lenken: www.komputer.no/google-konto

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.