Et godt tastatur vil med stor sannsynlighet overleve flere generasjoner av tilkoblede pc-er. Dagens kvalitetstastaturer er faktisk konstruert for å tåle millioner av tastetrykk, så hvis du lar være å søle kaffe på det, har du et tastatur som vil holde i mange år.

Dessuten bruker man jo tastene nesten uavbrutt når man arbeider med maskinen, og derfor er dette etter vår mening et dårlig sted å spare når du skal kjøpe datautstyr.

Tastaturene vi har samlet til denne testen, utgjør en salig blanding av billigtastaturer og kvalitetstastaturer fra øverste hylle. Konklusjonen er at du, som i de fleste sammenhenger, får det du betaler for. De aller billigste modellene kan ha skavanker, for eksempel en litt skjev ramme som får tastaturet til å vippe på bordet når du skriver. I den andre enden av spekteret får du kvalitet, holdbarhet og mengder av funksjoner samt ekstra taster. De er utvilsomt verdt pengene for deg som har spesielle behov for snarveistaster eller betjening av mediefunksjoner.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.