Leter du etter måter du kan nyte surroundlyd i hodetelefonene på?

Nå gjør Ashampoo Soundstage 2020 det mulig. Programvaren konverterer umiddelbart eksisterende 5.1, 6.1 og 7.1 til binaural stereo og sender det til hodetelefonene, slik at du kan få en ekte surroundopplevelse uten dyr maskinvare.

Programmet koster vanligvis 349 kroner, men som abonnent på Komputer for alle kan du nå få det uten ekstra kostnad.

Enten du ser film, lytter til musikk eller spiller 3D-spill, gir Ashampoo Soundstage 2020 deg en nyansert lydopplevelse som kan sammenlignes med den du får i et ekte surroundsystem, men med tilpassede rominnstillinger som sikrer en diskré finjustering.

I tillegg får du optimale innstillinger med innebygde forhåndsinnstillinger til flere hodetelefoner. Den har også en spillvennlig modus som gjør lyden fyldigere og hjelper deg med å oppdage fiender raskere uten å «tynne ut» originallyden. Ashampoo Soundstage 2020 forbedrer også stereolyden merkbart takket være virtuelle høyttalere.

Ashampoo Soundstage 2020

– Nyt ekte surroundlyd i hodetelefonene – Brukes av Grammy-vinnende artister – Tilpassede lydinnstillinger – Lydformater som støttes: Stereo, 5.1, 6.1 og 7.1 – Innstillinger for presis gaming – Øk volumet for å gi lavere inngangssignaler – Mer romslig stereolyd

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.