OBS! Du må laste ned og registrere programmet senest 16. juli 2023.

Audials One 2023 Special Edition er et ekte multiverktøy som er perfekt til å lagre lyd, musikk og radio fra nettet. Programmet kan ta opp fra de fleste strømmetjenester, slik at du kan lagre musikken på pc-en din.

Du kan lagre lyden i MP3-, AAC- eller WMA-format i glimrende kvalitet 320 Kbit/s. Hvis det finnes tagger eller sangtekster i tilknytning til f.eks. en sang, lagres disse automatisk som metadata i filen. Når du lagrer lydspor fra nettet, kan du ta opp lyden i opptil 10 ganger den normale avspillingshastigheten, slik at du raskt kan lagre en rekke sanger.

Med Audials One 2023 Special Edition kan du også lytte til over 100 000 radiostasjoner på nettet – og ta opp sendinger eller musikk etter eget ønske.

Du kan kopiere lenker til nettsteder med lyd eller musikk manuelt i Audials – eller du kan bla gjennom og søke etter all verdens musikk direkte i programmet. Deretter kan du laste ned de enkelte lydsporene eller sangene med ett klikk.

Audials One 2023 Special Edition har funksjoner med en verdi på rundt 200 kroner. Nedenfor kan du se hvordan du registrerer deg og får programmet gratis.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.