Mange telefoner produseres i dag uten en egen kontakt til hodetelefoner, og det er det en god grunn til: De trådløse hodetelefonene er nemlig blitt så gode at det er helt overflødig å ha en upraktisk ledning som henger og dingler mellom telefonen og ørene dine. Bluetooth-forbindelsen, som tidligere kunne være litt lunefull, er i dag stabil, og det er enklere enn noen gang å pare telefonen med trådløse hodetelefoner.

Flere av hodetelefonene kan du også pare med en Android-telefon – og det skjer nesten automatisk. Det sørger nemlig Google Fast Pair for. Fast Pair bruker en energibesparende versjon av Bluetooth kalt Bluetooth LE til å søke etter Bluetooth-enheter som telefonen kan koble seg til. Du må bare godkjenne parkoblingen, og så er du klar til å bruke de nye hodetelefonene i løpet av få sekunder. Men Bluetooth- lyd er naturligvis ikke bare forbeholdt Android-telefoner.

Du finner Bluetooth i alt fra iPaden og pc-en til Smart TV-en, og hodetelefonene i testen kan brukes med alle produkter som har innebygd Bluetooth. En av de to testvinnerne kan til og med brukes med pc-en din uten Bluetooth takket være en liten USB-adapter. Det er en smakssak om du foretrekker gammeldagse hodetelefoner som dekker øret, eller om du heller vil ha små propper som du dytter inn i øret. Øreproppene er imponerende høyteknologi som leverer flott lyd i en usannsynlig liten innpakning.

Du lader dem trådløst ved å legge dem i et eget etui med et innebygd, oppladbart batteri. På den måten har du en batteritid på et helt døgn eller mer – helt uten kabler.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.