Filutforsker, søkefeltet, startmenyen og oppgavelinjen. Noen Windows-verktøy bruker vi hver eneste dag fordi de er synlige og fordi de dekker et tydelig behov. Vi har brukt dem i flere tiår gjennom skiftende versjoner av Windows og vet vanligvis hvordan de fungerer ned til minste detalj. Andre fine verktøy i Windows lever et liv mer i det skjulte.

Kanskje fordi de ikke er like synlige i brukergrensesnittet. Du må med andre ord vite hvor du skal lete for å kunne ha glede av dem. Det kan også tenkes at verktøyene dekker et behov du ikke visste du kunne få hjelp med i Windows. Uansett: Nå skal funksjonene tas i bruk! Komputer for alle vil i hvert fall gjøre sitt for at du husker de overraskende verktøyene i denne artikkelen.

Hvis du gjør det, kan du gå tilbake og lese instruksjonene til dem neste gang du trenger dem på pc-en. Etter en stund vil verktøyene bli lagt til i arsenalet ditt av smarte ting du må kunne på pc-en. Verktøyene fungerer uansett om du har en datamaskin med Windows 10 eller 11, og vi beskriver selvfølgelig hvordan du bruker dem i begge versjonene.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.