Det kan føles litt som en ørkenvandring å bla seg gjennom filutforskeren i Windows. Her er rekke på rekke med mapper og filer som er prikk like og umulig å skjelne fra hverandre, hvis det ikke hadde vært for navnene. Det kan du endelig gjøre noe med.

Med det nye programmet Quick Any2Ico fra Fordelssonen kan du raskt og enkelt lage ikonfiler av dine egne bilder. Der-med kan Windows bruke dem i stedet for ikonene som finnes for blant annet de eksisterende mappene.

Det betyr at mappen med bilder fra bryllupet i stedet kan vise som et bil-de av bryllupet fremfor et kjedelig mappeikon, eller at mappen med ferie bilder kan vise som et bilde av stedet som ferieturn gikk til.

I Windows er du heller ikke begrenset til å endre mappeikonene. Du kan også endre for eksempel ikonet til nettleserfavorittene som du har lagret på skrivebordet, eller du kan endre hvordan ikonene til programsnarveiene i Windows ser ut. Det er bare fantasien som setter grenser. I eksemplet til høyre ser du tre vidt forskjellige eksempler på hvordan programmet kan brukes – men det er til syvende og sist opp til deg og din fantasi hvordan det skal se ut.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.