Når du installerer et nytt program på datamaskinen, opprettes det alltid en snarvei i startmenyen, og den får du tilgang til ved å klikke på startknappen i Windows. I noen tilfeller legger programinstallasjonen også et ikon på skrivebordet. Problemet er at både startmenyen og skrivebordet fort blir så fulle av fargerike snarveier at det er nesten umulig å finne et bestemt program når du trenger det.

Derfor kan du gjøre programutvalget langt mer oversiktlig ved å plassere snarveier til de 5–10 mest brukte programmene på oppgavelinjen til høyre for startknappen. På den måten blir ikonene for favorittappene lettere å finne og enklere å åpne. Uansett hvor snarveiene befinner seg nå, kan du enkelt legge dem til på oppgavelinjen, slik at de er lettere tilgjengelig.

Du kan også velge å fjerne snarveier fra skrivebordet når du i stedet har plassert dem på oppgavelinjen nederst. Det bidrar også til et ryddigere skrivebord.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.