Den innebygde klokken i Windows fungerer i utgangspunktet helt som den skal: Den viser både dato og klokkeslett, og du kan klikke på den og se en sekundviser eller åpne en kalender.

Men den lille klokken som pryder hjørnet nederst til høyre i operativsystemet, kan for mange være vanskelig å tyde hvis du f.eks. har en stor skjerm. Er du enig i dette eller er du bare glad for å gjøre Windows litt mer personlig, bør du følge med nå.

Vi har nemlig et nytt og smart lite verktøy til deg i Fordelssonen: T-Clock. Med T-Clock kan klokken forvandles helt, slik at du selv bestemmer hva som skal vises i hjørnet og hvordan det skal se ut. Gjør for eksempel om formatet slik at ukedagen også vises, eller at måneden vises med bokstaver i stedet for tall.

Klokken kan også utstyres med en sekundviser som alltid vises, eller datoen kan fjernes helt. Hvis du synes det er vanskelig å se små tall og bokstaver på klokken, kan du bruke T-Clock til å øke skriftstørrelsen.

Fargen på skriften kan også endres, og det er til og med mulig å legge til en bakgrunnsfarge på klokken. Hvis du vil, kan du også endre skrifttypen slik at klokken blir helt personlig. Du har altså mange muligheter med T-Clock, som du kan laste ned kostnadsfritt fra Fordelssonen.

Du installerer bare programmet og starter det. Da kjører din egen og personlig tilpassede Windows-klokke automatisk i bakgrunnen hver gang du slår på datamaskinen.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.