E-boken hjelper deg med å få mest mulig ut av både de nye Windows 11-verktøyene og funksjonene du kanskje allerede kjenner fra tidligere versjoner av Windows. Samtidig er veiledningens 86 sider fylt med tips og triks som gjør det enkelt å navigere i det nye operativsystemet.

DEL 1: INTRODUKSJON

Velkommen til Windows 11

Windows 11 gir pc-en et annerledes utseende og helt nye muligheter. Se hvordan du kommer best i gang med det nye skrivebordet, miniprogrammer og den minimalistiske startmenyen.

DEL 2: UTSEENDE

Få Windows 11 til å se bedre ut

Det er mange muligheter til å justere utseendet i Windows 11 slik at operativsystemet passer bedre til deg. Du kan endre innstillingene ut fra rent estetiske hensyn, men også for å gjøre pc-en enda bedre å jobbe på.

DEL 3: INNSTILLINGER

Still inn Windows 11 optimalt

Innstillingene i Windows 11 har fått en helt ny drakt. Det skal gjøre det lettere for deg å finne alle relevante funksjoner. I innstillingene kan du justere de fleste verdiene på pc-en.

DEL 4: FILUTFORSKER

Enkel tilgang til filer og mapper

Filutforskeren i Windows 11 er et av pc-ens aller viktigste programmer. Det er her du får tilgang til alle bilder, dokumenter, videoer og mye annet – og den nye utgaven av Filutforsker er mer oversiktlig enn noensinne.

DEL 5: MICROSOFT STORE

Last ned nye apper, filmer og spill til datamaskinen

I Microsoft Store finner du de verktøyene du savner i Windows 11. Her viser vi hvordan du raskt laster ned apper og annet spennende innhold fra butikken.

DEL 6: MICROSOFT EDGE

Utnytt de smarte funksjonene i Edge-nettleseren

Det er skjedd mye med Microsofts nettleser Edge, som er innebygd i Windows 11, og i dag er den fullt på høyde med konkurrentene – og i flere tilfeller enda bedre.

DEL 7: MAIL

Skriv og les e-postmeldinger i Windows

I Windows 11 finner du et glimrende innebygd program til å lese og skrive e-postmeldinger. Det gir deg alle de verktøyene du trenger for å ha kontroll på innboksen.

DEL 8: BILDER-APPEN

Gjør videoer og bilder bedre

Med den glimrende appen Bilder, som er innebygd i Windows 11, får du perfekt oversikt over bildene dine. Du kan til og med forvandle dem til en flott lysbildefremvisning.

DEL 9: WINDOWS SIKKERHET

Beskytt pc-en mot alle trusler

Microsoft og Windows 11 har et effektivt forsvar mot virus, skadevare, utpressingsvirus og skadelige apper. Vi veileder deg rundt i Windows Sikkerhet og viser hvilke innstillinger som er de viktigste.

DEL 10: MINIPROGRAMMER

Værmelding, bilder og nyheter på skrivebordet

Med miniprogrammene i Windows 11 trenger du ikke åpne nettleseren for å se værmeldingen, lese nyheter, sjekke aksjekurser eller følge med på favorittsporten din. Dette – og mye annet – kan du se i den nye menyen med miniprogrammer.

DEL 11: WIFI OG BLUETOOTH

Gå enkelt på nettet

Et velfungerende nettverk er avgjørende for en god opplevelse i Windows 11. Vi viser deg de viktigste innstillingene, slik at du kan gå på nettet og koble ekstra utstyr trådløst til datamaskinen.

DEL 12: MICROSOFT ONEDRIVE

Lagre filene dine på nettet med OneDrive

Microsoft OneDrive er innebygd i Windows 11 og dermed kan du lagre kopier av de viktigste filene på nettet, slik at du alltid har en sikkerhetskopi av viktige dokumenter og bilder.

DEL 13: KALENDER OG MICROSOFT TO DO

*Få alle avtaler på plass

Husker du både dagens gjøremål og familiefesten om en måned? Med Windows 11 er en travel hverdag ingen hindring for å huske alt.

DEL 14: FILDELING I WINDOWS 11

Del mapper og filer mellom flere pc-er

Hvis du har mer enn én pc hjemme, kan du bruke det trådløse nettverket til å dele filer på tvers av datamaskinene. Windows 11 har gjort delingen herlig enkel.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.