Når du deler bilder med andre, er det fra tid til annen detaljer i et bilde som du vil at mottakeren skal legge spesielt merke til. Det kan være elementer som ikke skiller seg spesielt ut fordi det er mye annet som tiltrekker seg oppmerksomhet i samme bilde. Ved å markere det aktuelle området eller objektet, kan du lede mottakerens oppmerksomhet mot de delene av bildet du synes er viktige.

Markeringen kan være i form av en tydelig rød sirkel eller en godt synlig pil. En slik markering kan du lage med noen enkle grep i et tegneprogram, nemlig Paint, som allerede finnes i Windows. Alt du behøver å gjøre, er å åpne bildet i Paint, velge et egnet penselverktøy og deretter tegne for hånd på selve bildet. Til slutt lagrer du den nye versjonen av bildet med nytt navn, slik at du ikke endrer originalen. Nå kan du dele det markerte bildet med venner og familie via e-post, en chattetjeneste eller et sosialt nettverk.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.