For ca. 1 330 kroner kan du få deg en god skriver som både kan skanne dokumenter, ta kopier og selvfølgelig også skrive ut fra pc, nettbrett eller telefon. Vi testet fire multifunksjonsskrivere i denne prisklassen, og konklusjonen på testen er at de aller fleste hjemmebrukere vil kunne få dekket sine utskriftsbehov med en av de testede skrivermodellene.

Utskriftene fra skriverne er generelt svært skarpe. Forskjellene finner vi i gjengivelsen av fargene når du skriver ut et bilde på skriveren. Her utgjør antall blekkpatroner en stor forskjell. Fire blekkpatroner er etter vår mening et absolutt minimum hvis du ofte skriver ut bilder fra skriveren din.

Det gir brukbare utskrifter og du får lavere utskriftskostnader enn med skrivere med kun to blekkpatroner. Flere blekkpatroner gir ofte også større dybde i bildene dine. Mørke områder i bildene har generelt flere detaljer enn når de samme bildene skrives ut på skrivere med færre patroner.

Testvinneren i testen vår har seks patroner, og det synes på resultatene. Canons skriver skrev ut noen flotte fotoutskrifter, og den presterte også bra på grunnleggende funksjoner som skanning og kopiering. Siden den i tillegg er utstyrt med en stor og brukervennlig fargeskjerm, ble valget av vinner ganske enkelt.

Alle skriverne i testen kan kobles til nettverket ditt hjemme, slik at du – i tillegg til fra pc-en – også kan skrive ut fra telefonen eller nettbrettet. Alt dette sørger for at en god multifunksjonsskriver fortsatt er vanskelig å unnvære i et moderne hjem i 2022.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.