Hvis du aldri har hatt en laserskriver, vet du ikke hva du har gått glipp av. Laserskriveren er rett og slett den mest pålitelige måten å få innhold fra datamaskinen eller telefonen ut på et papirark. Her er det ingen blekkpatroner som må skiftes nesten én gang i måneden. En laserskriver skriver ut skarpt og raskt, og du trenger ikke bekymre deg for at dysene tørker ut hvis du ikke bruker skriveren på en stund.

På de neste sidene tester vi fire sort/hvitt-laserskrivere som både kan skrive ut, skanne og kopiere. Skanning av bilder til datamaskinen er selvfølgelig i farger, men alt som kommer ut av skriveren på papir er i sort/hvitt eller i hvert fall gråtoner. De fire skriverne hører til i den rimelige avdelingen med denne typen multifunksjonsskrivere. Skrivere i dag er først og fremst beregnet for bruk via det trådløse nettverket, slik at du i prinsippet kan skrive ut fra alle datamaskiner, nettbrett og telefoner i huset. Det gjelder også skriverne vi har testet her, som alle ble koblet til et trådløst nettverk.

Det var ikke like enkelt på alle skriverne, og hvis vi skulle komme med et generelt råd om skrivere, så er det at det lønner seg å bruke litt ekstra på en skriver med en stor fargeskjerm. Den gjør det enklere å koble skriveren til nettverket, og den er også til stor hjelp når du bruker skriveren til f.eks. å ta fotokopier eller bare sjekke hvor mye toner som er igjen i skriveren. Testvinneren fra HP er utstyrt med nettopp en slik fargeskjerm, og den har også en stor papirskuff, og ikke minst kan den skrive ut mange sider i høyt tempo og av høy kvalitet.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.