En god flerbruksskriver byr på mange nye muligheter for pc og mobil. Du kan skrive ut alt fra brev og festsanger til fargesprakende bilder, og du kan raskt ta kopi av en oppskrift eller en avisartikkel. Dessuten kan du skanne gamle og gulnede fotografier og gjøre dem som nye i et bildebehandlingsprogram, før du deler dem med andre på nettet eller kanskje til og med skriver ut en ny og bedre kopi av originalen.

Vi testet alle disse mulighetene og funksjonene med fire forholdsvis rimelige flerbruksskrivere og kunne ganske snart konstatere at de fleste kan få dekket utskriftsbehovet med en 3-i-1-skriver til under 1100 kroner.

Det var ikke store forskjeller i utskriftskvaliteten fra de fire skriverne. Testvinneren stakk hovedsakelig av fra resten av feltet takket være den store og flotte skjermen som gjorde betjeningen til en lek. Dessuten hadde den fire blekkpatroner, nor som bidrar til å holde driftsutgiftene i sjakk, sammenlignet med skrivere som bare har to patroner. Vi satte også pris på muligheten til å skrive ut på begge sider av papiret uten at vi først måtte snu det og legge det inn i skriveren på nytt.

Vi brukte de respektive mobil-appene til alle skriverne i testen og var begeistret over at de tidligere litt klønete appene virker mer ferdige. Når skriveren først er koblet til nettverket, er det stort sett like enkelt å skrive ut fra mobil og nettbrett som fra Windows. Du kan også skanne direkte til telefonen, hvis du har behov for å ta med deg et dokument i farten.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.