Selv om du klarer å få tak i en skriver som er både billig og god, kan den snart vise seg å være en kostbar fornøyelse. Driftsomkostningene til en skriver (særlig blekkpatronene) er nemlig en stor utgift som de færreste tenker over når de kjøper skriveren.

Skriverblekk er faktisk blant de dyreste væskene som i det hele tatt er å få kjøpt. Ifølge den britiske forbrukerorganisasjonen Which? er literprisen for skriverblekk høyere enn literprisen for eksklusiv Dom Pérignon-sjampanje. Hvis du skriver ut ofte og mye, kan kostnadene til blekk og papir lett utgjøre en betydelig del av budsjettet, og det er irriterende å måtte bruke surt opptjente kroner på å kjøpe blekkpatroner i tide og utide.

Derfor har vi funnet et program som kan spare deg for en stor del av utgiftene.

Spar blekk og papir

Programmet CleverPrint er splitter nytt i Fordelssonen og fungerer som en utvidet versjon av utskriftsinnstillingene på skriveren. Du skriver ut som normalt når du bruker CleverPrint. Den eneste forskjellen er at skriveren ikke skriver ut med det samme. I stedet åpnes CleverPrint og lar deg fjerne blant annet bilder, bruke blekksparingsfunksjonen eller sette sammen sidene til ett papir i stedet for to.

Når du skriver ut med CleverPrint, kan du altså spare både blekk og papir – og en hel del penger. Som leser av Komputer for alle kan du faktisk spare enda mer: Normalt koster CleverPrint 400 kroner, men i Fordelssonen får du programmet helt gratis!

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.