Nedenfor presenterer vi fem forskjellige skjermsparere til PC-en din. Noen viser været, andre viser klokken mens andre igjen viser noe helt annet. Det er enkelt å installere en ny skjermsparer, og vi viser deg hvordan her.

Slik installerer du en skjermsparer

Skjermsparerne nedenfor er enten en .zip-fil eller en .exe-fil. Hvis det er en *.exe-fil, må du laste ned filen og dobbeltklikke på den, og eventuelt følge installasjonsinstruksjonene på skjermen. Noen ganger er det nok å klikke på ikonet, så er skjermspareren installert.

Hvis det er snakk om en .zip-fil, gjør du følgende: Last ned filen, og høyreklikk på den. Klikk på Pakk ut alle, og pakk ut filen. Nå skal du ha en skjermsparer med filendelsen .scr — den høyreklikker du på, og deretter klikker du på Installer.

Klikk på forstørrelsesglasset i oppgavelinjen og skriv Spare ... og klikk deretter på Endre skjermsparer. Her kan du nå velge nye skjermsparere.

Aerial

Noen av verdens dyktigste fotografer står bak videoopptakene i skjermspareren Aerial. Resultatet er vakre og imponerende bilder fra hele verden, blant annet Hongkong, Dubai, Kina, San Francisco og Grønland. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte bildene på skjermspareren.

Flying toasters

Flying toasters gir deg akkurat det du alltid har drømt om. Flygende toastbrød og flygende brødrister.

Pong Clock

Med Pong Clock kan du ta turen helt tilbake til dataspillets begynnelse. Øverst vises klokken, mens resten av skjermen er viet til det ikoniske dataspillet Pong, som simulerer en kamp.

WebPageScreensaver

Hvis du har mange nettsider du sjekker regelmessig, eller i hvert fall ofte, bør du ta en titt på WebPageScreensaver. Det er en enkel skjermsparer der du under innstillingene angir hvilke nettsider du vil se og hvor ofte du vil bytte mellom dem. Du kan f.eks. få den til å bytte mellom 3-4 forskjellige nyhetssider med 30 sekunders mellomrom.

Padbury Clock

Her har du en klassisk klokke som både ser bra ut og har en størrelse som gjør at du ikke kan ta feil av klokken.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.