Du leter febrilsk – hvor i all verden ble det av telefonen? Har du brukt den siden du kom fra jobb? Eller er den der fremdeles …

Situasjoner som dette er nok kjent for de fleste. Mobiltelefoner har det med å forsvinne, og det kan ta tid å finne dem igjen. Med programmet Trackview er det bare å starte pc-en og trykke på en knapp, så vet du hvor telefonen er – enten det er i stua eller på andre siden av byen.

Trackview gir deg flere måter å finne telefonen på. Hvis den er i nærheten, kan du spille en lyd på den – selv om den står på lydløs. Hvis ikke det går, kan du spore den med GPS eller se video fra kameraet på mobilen, slik at du kan å se hvor den befinner seg.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.