På telefonen bruker vi normalt vidt forskjellige apper og funksjoner til å skrive tekstmeldinger, ringe til noen og eventuelt nettprate med folk vi kjenner. Det betyr at de fleste bruker sms-funksjonen som allerede finnes på telefonen til å sende meldinger, selv om vi vet at det bidrar til større telefonregning. På samme måte bruker vi den vanlige telefonfunksjonen til å ringe, uten å tenke mer over det. Vi er vant til det, og det fungerer helt fint. Det kan imidlertid gjøres billigere.

Alle disse kommunikasjonstjenestene kan samles i én app, og det er det en halv milliard mennesker som benytter seg av. WhatsApp er nemlig en svært populær tjeneste som kombinerer mengder av funksjoner og utnytter det faktum at du kommuniserer på forskjellige måter med de samme kontaktene. I denne artikkelen ser vi nærmere på de ulike kommunikasjonsformene i WhatsApp, altså nettprat, vanlige anrop og videotelefoni. Dessuten slår vi et slag for de såkalte gruppesamtalene. I WhatsApp kan du nemlig skrive med flere personer samtidig. Dere kan føre en lang samtaletråd på kryss og tvers og kan krydre den med bilder, videoer, humørikoner og mye annet. Prøv selv, og få stor glede av den nye appen.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.