Bildene kan se fine ut på kamera- eller telefonskjermen, men når du får dem over på pc-en er det annerledes. Her er det lett å se om fargene mangler kontrast og metning, om horisonten er skjev eller om deler av motivet er undereksponert på grunn av motlys.

I så fall er det hjelp å få. Bildebehandling behøver verken være vanskelig eller ta lang tid. Med Ashampoo Photo Commander kan du redde bilder du trodde var ødelagt. Programmet gjør det lett å fjerne røde øyne, rett opp skjeve bilder, justere kontrast og rette opp mange flere feil.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.