Med CCleaner kan du fjerne unødvendige småfiler fra datamaskinen din. Det gjør at du får ekstra harddiskplass, men gir også en mer oversiktlig pc med færre feilmeldinger.

Dette lille programmet finner og fjerner overflødige filer på harddisken.

Harddisken fylles hele tiden av filer du ikke trenger lenger, filer som er lagret av Windows og andre programmer. Her er et verktøy som fjerner disse og rydder opp på disken.

Opplever du at plassen på harddisken blir mindre for hver dag, uten at du installerer noen verdens ting? Det skjer faktisk. Hvert minutt du bruker Windows-maskinen, lagres nemlig mengder av ubrukelige filer og mapper på harddisken. Nettleseren lagrer for eksempel hjemmesidene du besøker i en midlertidig mappe, og når du installerer programmer, lagres filene som er nødvendige for å gjennomføre installeringen.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.