Tiden foran pc-skjermen behøver ikke bare å handle om arbeid og plikt. Vi har også behov for digital underholdning som ikke er til for noe annet enn å ha det gøy. Det er i denne ånd Komputer for alle har funnet frem til et utvalg av spill som vi i redaksjonen har gledet oss mye over, og som vi gjerne deler med dere lesere. Alle kommer fra samme kilde – nemlig Microsoft Store.

Den innebygde app- og spillbutikken i Windows finner du på oppgavelinjen. Derfra er det lett å laste ned og komme i gang med spillene. Ikke nok med det – spillene er også grundig sjekket av Microsoft, slik at du kan være sikker på at de er fri for skadevare og annet søppel. Nettopp dårlige versjoner av gode spill er nemlig en reell risiko hvis du gir deg det store nettet i vold og tar sjansen på å laste ned spill fra all verdens tvilsomme nettsider.

Vi skriver i overskriften at du får syv gode gratisspill, men det er faktisk en underdrivelse. Bare ett av spillene, Microsoft Solitaire Collection, består nemlig av ikke færre enn 14 frittstående kabalklassikere som gir timevis med god underholdning, kanskje til og med i flere dager. Så kos deg med alle de nye spillene!

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.