Musikkstrømming via internett er en fantastisk innretning! Jeg er så gammel at jeg har en samling av både cd-er og lp-plater. Det var for vanskelig å si farvel til hele samlingen, men jeg har i hvert fall rippet alle cd-ene, og de lever videre som musikkfiler på pc-en. I flere år dekket faktisk dette musikkbehovet, men i dag innser jeg at strømmetjenestene byr på mange flere muligheter. Det er ganske enkelt for fristende å ha tilgang til all verdens musikk ved hjelp av et enkelt museklikk.

Vi foretrekker selvfølgelig at lydkvaliteten er så god som mulig, men selv om lydkvaliteten på strømmetjenestene sjelden slår fysiske cd-plater, er det så mange fordeler ved å strømme musikk at de fleste som er glad i musikk, vil synes at det er verdt prisen. Først og fremst er utvalget helt enormt. Du kan bokstavelig talt velge mellom millioner av musikkstykker som går mange tiår tilbake i tid. Dette overflødighetshornet av musikk kan du dessuten legge i lommen i form av en app på mobilen. Hvis du vil kan du til og med laste ned musikken på telefonen og lytte også når du ikke har tilgang til nett.

I stedet for bare å lytte til en enkelt plate som i gamle dager, kan du sette sammen spillelister med favorittmusikken eller kanskje lage en liste med den perfekte musikken til en fødselsdag, et julebord eller en treningsøkt.

Hvis du er i tvil om hvilken musikktjeneste du skal velge, kan du faktisk prøve alle de fire tjenestene vi har testet, gratis i en periode før du bestemmer deg for om de er verdt å betale for.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.