Word-dokumenter er enkle å redigere, men kan ikke åpnes av alle med mindre de har Office-pakken installert på pc-en. PDF-filer kan derimot enkelt åpnes av alle mottakere, men er ikke så enkle å jobbe i.

Nå får du den perfekte løsningen på utfordringene med programmet Ascomp PDF Conversa, som gjør det lekende lett å konvertere Word-dokumenter til PDF-filer – og omvendt PDF-filer til Word-dokumenter.

Programmet koster vanligvis 205 kroner, men som abonnent på Komputer for alle får du nå eksklusiv tilgang til fullversjonen av programmet. Du må bare registrere deg som vist nedenfor.

Du kan lese mer om programmet på produsentens nettside her. Ascomp PDF Conversa er på engelsk, men programmet krever bare at du klikker på en enkelt knapp for typen dokument du vil konvertere, noe som gjør det superenkelt å finne ut av.

Slik får du fullversjonen av programmet

Du får tilgang til den fullversjonen av Ascomp PDF Conversa, som vanligvis koster 205 kroner, ved å fullføre registreringen vi viser her.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.