La Ashampoo WinOptimizer ta en storrengjøring på pc-en. Deretter kan programmet fortløpende holde de digitale hybelkaninene på avstand. Programmet vedlikeholder pc-en og sletter unødvendige filer i Windows. Du bestemmer selv om du vil øke ytelsen eller om du fortrekker å bruke alle visuelle effekter i Windows. Programmet optimaliserer hele Windows. Unødvendige filer slettes, og programmet retter eventuelle feil i Windows, slik at du får et mer stabilt operativsystem.

Du finner Ashampoo WinOptimizer 2017 i Fordelssonen. Det har litt flere funksjoner, men til gjengjeld må du registrere deg (gratis) med epostadressen din.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.