MERK:

Dette spesialtilbudet er svært tidsbegrenset. Du må laste ned, installere og registrere WinOptimizer 19 senest 5. november 2022 kl. 18:00

WinOptimizer 19 er et stort betalingsprogram fra Ashampoo som inneholder en rekke verktøy du kan kjøre for å optimalisere pc-en din.

Programmet er den største utgaven i WinOptimizer-serien og har enda flere funksjoner enn du kanskje er vant til i WinOptimizer 2022, som også er tilgjengelig i Fordelssonen.

WinOptimizer 19 har en lang rekke optimaliseringsfunksjoner slik at datamaskinen optimaliserer ytelsen, men programmet kan også rydde opp og fjerne feil i Windows. Her får du tilgang til full lisens, og du kan installere programmet på opptil 3 pc-er i husstanden.

Du kan bruke programmet i Windows 7, 8, 10 og nye Windows 11.

WinOptimizer 19 koster vanligvis 429 kroner, men du kan nå få det kostnadsfritt!

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.