Nå kan Komputer for alle eksklusivt tilby programmet Auslogics BoostSpeed 9, som vanligvis koster 390 kroner, til alle som abonnerer på bladet. Programmet gjør det lett å fjerne overflødige filer og dermed frigjøre minne, slik at maskinen blir raskere.

For hver skanning eller opprydding lager programmet en sikkerhetskopi av de viktigste systemfilene, slik at du ikke risikerer at Windows ikke virker eller at pc-en får andre problemer.

Programmet er på engelsk, men det har en enkel brukerflate som gjør det lett å komme i gang. Du som er abonnent kan selvfølgelig også laste ned en veiledning som hjelper deg å skanne og optimalisere pc-en.

Du får for eksempel hjelp til å skanne automatisk på bestemte tider, slik at du sikrer at pc-en alltid virker best mulig.

OBS! Underveis spør programmet deg om å oppdatere til en nyere versjon. Det bør du takke nei til, for det er en betalingsutgave av programmet.

Merk deg også at Malwarebytes Antivirus og ESET Antivirus kan komme til å advare om programmet og blokkere det under installasjon. Bruker du et av disse sikkerhetsprogrammene, bør du slå det av når du installerer Auslogics BoostSpeed.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.