De fleste bruker utforskeren i Windows til å bla seg frem til alle mappene og filene på maskinen. Programmet har vært med siden tidenes morgen og er noenlunde logisk organisert. Dermed kan de fleste filer og mapper åpnes med et par klikk. Har du en eller to mapper du bruker mye, kan det likevel bli mange klikk hvis du må bla deg gjennom utforskeren hver gang du skal finne den riktige.

Heldigvis finnes det en enklere løsning: Programmet Quick Access Popup gir deg en oversiktlig meny midt på skjermen, der du raskt får tilgang til de mest brukte filene og mappene. På den måten sparer du både tid og museklikk. Bare trykk på Windows-tasten og W samtidig for å få tilgang til den smarte menyen. Det er overraskende mye enklere.

Menyen du ser med Quick Access Popup, minner litt om menyen som dukker opp når du klikker med høyre museknapp i Windows. Forskjellen er at Quick Access Popup-menyen gir lynrask tilgang til en rekke forskjellige mapper, for eksempel de du brukte sist eller de du har brukt mest i årenes løp. Du kan til og med skreddersy snarveiene slik at du ser bare de snar-veiene du har behov for. Dessuten kan du plassere dem der du selv vil ha dem i oversikten.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.