Flyter det med filer på datamaskinen? Er skrivebordet eller nedlastingsmappen et kaos av forskjellige filtyper? Da er det på tide å ta en liten opprydding på hjemmebane: File Organizer heter den nye ivrige hjelperen din og som du etter en kjapp opplæring trygt kan overlate kontrollen til over mappene du kanskje aldri selv får tid til å rydde i.

Med litt hjelp av verktøyet fra Abelssoft kan selv det største rotehuet få hjelp til å få ting på rett plass. I programmet setter du opp noen regler for hva som skal skje med dokumenter, bildefiler og så videre når de havner i en bestemt mappe.

Så snart reglene dine er satt opp, overtar programmet kontrollen og holder øye med alle filene som lander i sorteringsmappa. Deretter sender programmet filene umiddelbart til de mappene du har valgt. Du har mange muligheter til å lage detaljerte regler i Abelssofts program. Det konkrete eksempelet vi viser deg trinn for trinn på de neste sidene, er bare ett av mange. Du kan sette opp regler etter størrelser på filer, filnavn, siste endringsdato og andre kriterier som du finner passende.

Fordi programmet åpnes automatisk med Windows kan du etter det innledende oppsettet lene deg rolig tilbake og la din nye digitale butler ta seg av sorteringsarbeidet fremover.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.