Med programmet IObit Uninstaller PRO er det lett å avinstallere programmer, og i motsetning til Windows fjerner programmet også mapper og filer som vanligvis ville blitt liggende igjen på maskinen. Du kan til og med fjerne flere programmer samtidig. Det er smart hvis du for eksempel har kjøpt ny pc og gjerne vil kvitte deg med forhåndsinstallerte programmer og spill.

Hvis du installerer og aktiverer programmet innen 27. juni, får du som abonnent på Komputer for alle, fullversjonen av programmet i et halvt år. Normalpris er 130 kroner. I guiden til venstre kan du lese hvordan du gjør det.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.