Hvis du er som de fleste databrukere, bruker du de samme programmene og nettsidene hver eneste dag. Og i stedet for å bruke mye tid på å åpne de samme programmene og nettsidene hver gang du slår på pc-en, kan du gjøre noe som er mye smartere. Rinse Open er et lite og ganske enkelt program. Med dette programmet kan du raskt forhåndsprogrammere opptil seks programmer eller nettsider til å åpne seg når du klikker på en knapp. Det sparer deg for både tid og arbeid, og du får en smidigere opplevelse når du bruker pc-en. I tillegg er programmet veldig enkelt å bruke. Du skriver bare inn en nettadresse eller velger et program fra datamaskinen din, så er du i gang med å bruke Rinse Open.

MERK: Når du installerer programmet, kan det hende at Windows forteller deg at det kan være skadelig. Det trenger du heldigvis ikke bekymre deg for, så du kan bare klikke på Flere opplysninger og Kjør likevel.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.