Følelsen av å starte en helt ny og ubrukt datamaskin er rett og slett helt fantastisk. Datamaskinen fungerer problemfritt, og alt skjer i et imponerende høyt tempo når du arbeider med pc-en. For meg finnes det faktisk nesten ikke noe bedre enn en splitter ny datamaskin, men dessverre er gleden relativt kortvarig.

Datamaskinen blir nemlig stadig tregere for hver ny fil som lagres på harddisken. Oppstarten av datamaskinen blir også tregere i takt med at det installeres flere programmer på datamaskinen. Plutselig føles det som en evighet å få liv i operativsystemet. Der en rask og ny pc nærmest er verdt sin vekt i gull for en pc-bruker, er en treg maskin det stikk motsatte. Få ting er så frustrerende som en treg pc, men det kan det gjøres noe med. For det er mulig å løse de fleste problemer som oppstår i løpet av datamaskinens levetid, og du trenger ikke engang være ekspert på datamaskiner for å optimalisere pc-en.

Programmet Wise Care 365 er nemlig utviklet for å gi nytt liv til datamaskinen ved å rydde opp i de overflødige filene.

Optimalisering med noen få klikk

Med programmet Wise Care 365 kan datamaskinen få tilbake tapte krefter og nærmest fremstå som en helt ny maskin igjen. Det er ganske enkelt å gjøre: Med noen få museklikk kan du fjerne alle ubrukelige filer på pc-en, optimalisere operativsystemet og gjøre pc-ens harddisk raskere og mer stabil.

Det krever som nevnt ingen avansert kjennskap til operativsystemer og datamaskinkomponenter. I stedet skal du bare krysse av på de riktige stedene, slik at programmet vet hva som skal repareres og optimaliseres på pc-en. Deretter tar Wise Care 365 hånd om resten. Først må du imidlertid sette av et par minutter til å skanne pc-en med programmet og dermed raskt få avklart om datamaskinen bruker krefter på unødvendige prosesser. Deretter kan programmet brukes til å optimalisere eller rense datamaskinen på mange forskjellige måter. Sørg for eksempel for at pc-en startes og avsluttes raskere ved å krysse av og klikke på knappen Optimaliser, eller finn de største filene på pc-en og slett dem.

Programmet, som kan lastes ned kostnadsfritt fra Fordelssonen, sørger for at det bare er filer du har opprettet eller lastet ned som du kan slette. Det er dermed ikke mulig å skade systemet ved å slette viktige systemfiler. I stedet sikrer du deg at operativsystemet blir optimalisert, slik at pc-en blir raskere, levetiden forlenges og datamaskinen føles frisk og god som ny igjen.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.