Hver gang du slår på pc-en, starter en rekke programmer sammen med Windows. Jo flere programmer som starter automatisk, desto lengre tid tar det før maskinen er klar til bruk.

Med Abelssoft StartUpStar er det lett å få oversikt over programmene som starter automatisk sammen med Windows. Det er lett å deaktivere overflødige programmer eller utsette oppstarten av dem, slik at Windows raskere blir klart bruk. StartUpStar har også en type brannmur som holder et øye med og sender en melding når et nytt program forsøker å starte sammen med Windows.

StartupStar koster normalt 200 kroner, men som abonnent på Komputer for alle, får du det gratis. Hvis du tidligere har brukt programmer fra Abelssoft som krever registrering, kan du bare installere StartUpStar og sette i gang. Hvis ikke må du registrere deg og aktivere programmet via en epost du får tilsendt. Det er fort gjort. Her viser vi hvordan du går frem.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.